Corporelle

Over ons

Corporelle is dé schoonheidssalon en pedicurepraktijk in Barendrecht. Wij bestaan sinds 1995 en zijn vanaf december 2003 gevestigd aan de rand van Barendrecht, in de wijk Carnisselande.

Jolanda is de salon gestart in 1995. Zij opende de deuren van haar pedicuresalon in Rotterdam. Al snel daarna behaalde zij haar diploma voor schoonheidsspecialiste. In 1999 verhuisde de salon naar Barendrecht. In de loop der jaren heeft Jolanda haar liefde voor het vak verder ontwikkeld en is steeds weer nieuwe uitdagingen aangegaan, waardoor we vandaag de dag een rijk assortiment aan behandelingen en apparaten kunnen aanbieden.

Door het succes van de salon was er behoefte aan een extra pedicure. Reden waarom de man van Jolanda, Piet, als pedicure zijn toetreden heeft gedaan in de salon. Inmiddels is hij al vele jaren medisch pedicure. Een groot voordeel hiervan is dat cliënten met diabetici hun pedicurebehandeling vergoed kunnen krijgen via de zorgverzekeraar.

Kortom: salon Corporelle biedt u een veelzijdig aanbod aan behandelingen en gediplomeerde specialisaties. Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden die dit familiebedrijf u te bieden heeft.