Corporelle

Voetverzorging / Medisch pedicure

Onze praktijk heeft momenteel een cli├źntenstop voor manicure, gellak en voetverzorging. Dit geldt niet voor een behandeling met de FOX laser; voor de behandeling van schimmelnagels plannen wij dus nog wel behandelingen in.

Tegenwoordig is een professionele voetverzorging noodzakelijk. De intensieve manier waarop men tegenwoordig leeft vergt veel van onze voeten. Uiteindelijk loopt en staat u iedere dag vele uren op uw voeten. Eeltplekken, likdoorns, blaren, ingroeiende/ ingegroeide nagels zijn maar een kleine opsomming van de ongemakken die men van verkeerd behandelde voeten kan ondervinden. Ook verkeerde schoenen die te krap zitten of een net iets te hoge hak, of gewoon een slechte schoen geeft veel voetklachten. Regelmatige voetverzorging door middel van een pedicurebehandeling is dus echt aan te raden. Zo voorkomt u klachten aan uw voeten en blijven ze er mooi uitzien.

Voetverzorging - pedicureMet onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan met:

  • Verzorging van de nagels
  • Verwijderen van likdoorns
  • Verwijderen van overtollig eelt
  • Behandeling van schimmelnagels
  • Ingroeiende / ingegroeide nagels d.m.v. een nagelbeugel
  • Behandeling van kloven
  • Lichte voetmassage

Wij zijn aangesloten bij ProVoet en ProCert

De praktijk is aangesloten bij ProVoet en ProCert, de landelijke organisaties voor pedicure. Vanaf 1 januari 2009 staan alle gespecialiseerd en medisch pedicures geregistreerd in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP) van ProCert. Onze praktijk is gespecialiseerd in de reumatische en diabetische voet. Tevens zijn wij medisch pedicure en staan in het KRP onder nummer 6316.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Zorgverzekeraars hebben toegang tot een systeem waar zorgverleners (AGB) geregistreerd staan. Door onze specialisatie in de reumatische en diabetische voet als medisch pedicure, en onze registraties, is eventuele vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk.

Pedicurepraktijk Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Dit is nabij Heerjansdam, de Hoeksche Waard, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk en Rotterdam.