Corporelle

Zuurstofbehandeling (Oxygen Treatment en CO2 Treatment)

Zuurstofbehandeling (Breath of Life Treatment)Zuurstof is essentieel om de doffe en verouderde huid te verjongen en rimpels en lijntjes te verminderen. Zuurstof is ook van belang om acne op de juiste wijze te behandelen. Als je huid ademt, zal alles wat je daarna doet op het gebied van huidverzorging, nog betere resultaten geven. Een goede start hiervoor is de zuurstofbehandeling (Oxygen Treatment) van Décaar.

Wanneer de huid geen zuurstof bevat, vernauwen de bloedvaten, waardoor de huid minder goed functioneert. Een droge en/of doffe huid maakt onnodig jaren ouder en zorgt ervoor dat de gebruikelijke huidverzorging minder of helemaal niet zijn werk kan doen. Als je niet genoeg slaapt, als je stress hebt of hormonale schommelingen ervaart, kunnen de effecten snel zichtbaar worden op je huid. Afvalstoffen uit de omgeving en een ongezonde levenswijze kunnen de effecten verder verergeren, waardoor de huid er ver van gezond uitziet.

De Oxygen Treatment van Décaar is bedoeld voor elk type huid met tekenen van degeneratie (verlies van elasticiteit en kleur), vermoeidheid en zuurstoftekort.

Op het moment dat er schade is aangericht aan de huid, is er een grotere behoefte aan energie om de cellen hun herstelwerkzaamheden uit te kunnen laten voeren. Hiervoor is zuurstof nodig. Met de CO2 Treatment wordt de zuurstofproductie door middel van CO2 gestimuleerd. Tijdens de behandeling wordt er een vliesmasker aangebracht. Door het afsluitende effect van het vliesmasker wordt de kooldioxide geactiveerd en ontstaan er bubbels. Deze bubbels zorgen ervoor dat de huid wordt afgesloten en wordt de huid genoodzaakt om zuurstof aan te trekken vanuit diepere lagen. Hierdoor stijgt het energieniveau van de cellen waardoor deze weer naar behoren zullen gaan functioneren. Tevens verbetert het de doorbloeding en de opbouw van het collageen neemt toe.

Zuurstofbehandeling (Breath of Life Treatment) - productenDe zuurstofbehandeling:

  • Voorziet de huid van moleculaire zuurstof in alle lagen
  • Verhoogt de aanwezigheid van collageen en elastinevezels
  • Normaliseert de vochtbalans
  • Verhoogt het celmetabolisme, waardoor de productie van nieuwe cellen wordt gestimuleerd
  • Verhoogt de aanwezigheid van bloedcellen
  • Helpt bij de bloedcirculatie
  • Activeert het herstel van de epidermale cellen
  • Vermindert roodheid en ontsteking

Producten Décaar

Bent u geïnteresseerd in de producten van Décaar? De producten zijn online te bestellen via onderstaande button (gratis verzending vanaf € 75,00). Uiteraard verkopen wij de producten ook in de salon. Bij aankoop in de salon betaalt u geen portokosten.

Decaar webshop Corporelle

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Dit is nabij Heerjansdam, de Hoeksche Waard, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk en Rotterdam.