Corporelle

Cryolipolyse: behandeling voor vetreductie

Snel en veilig afslanken? Vetreductie? Dat kan zónder operatie, naalden of speciaal dieet mét de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling.

Vetreductie - Body Wizard Duo (1)Wat is cryolipolyse en hoe werkt het?

De Body-wizard Duo van MedCos Skinsolutions is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen (eenvoudig en snel zonder naalden, operatie of hersteltijd) voor de reductie van vetcellen. De Body-wizard Duo maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief te verminderen. Met de unieke Body-wizard Duo met Peltier-koeling is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 1 uur per zone/plaatsing.

Na wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een vetcel niet tegen kou kan. Tijdens de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling worden de vetcellen gekristalliseerd (plaatselijk bevroren). Deze worden vervolgens op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam wordt afgevoerd.

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator. Deze tast het omliggende huidweefsel niet aan. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en wordt de vetlaag geleidelijk dunner gemaakt. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

De behandeling

Aan het begin van de behandeling plaatsen wij een gelpad op het te behandelen gebied, om de huid te beschermen tijdens de behandeling. Hierna wordt de huid en vetcellen vacuüm gezogen tussen twee koelplaten die zich in de behandelkop bevinden. Tijdens de behandeling kan men een trekkend en knijpend gevoel ervaren.

De huid wordt eerst verwarmt tot 40 graden Celsius in 3 minuten. Meteen na die 3 minuten wordt de huid gekoeld naar -8 graden Celsius gedurende 60 minuten. Op het moment dat de vetlaag eerst wordt verwarmd, wordt deze laag sponsig en kan er meer bereik worden gehaald in de laag waar de vetcellen vernietigd moeten worden. De eerste paar minuten kunt u tintelingen voelen, wat veroorzaakt wordt door de kou. Dit verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling en gaat over zodra de zone gevoelloos wordt door de kou. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

Vetreductie - Body Wizard Duo (3)

Hoeveel behandelingen zijn nodig en wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Gemiddeld geeft elke Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Geen hersteltijd

Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied, maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten.

Te behandelen zones:Vetreductie - Body Wizard Duo (2) onderkin

 • Onderkin
 • Buik
 • Love handles
 • Banana roll (bovenbeen-bil overgang)
 • Binnenzijde bovenbenen
 • Armen (kipfilets)
 • Borsten (bij mannen)

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling voor vetreductie is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Voordelen

De Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling voor vetreductie is een unieke behandeling met betoverende resultaten.

 • Het is geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode.
 • Er worden geen naalden gebruikt.
 • U hoeft geen apart dieet te volgen.
 • Met een kuur van 3 behandelingen wordt een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd.
 • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd.
 • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

Cosbeau slimming serum

Na de cryolipolyse behandeling brengen wij een verstevigend en vetafdrijvend serum aan op de behandelde zone. Dit serum masseren wij middels een massagetechniek in de huid. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient u dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis te gebruiken. Het Cosbeau slimming serum kan u tevens aanbrengen op niet behandelde zones en is geschikt voor het gehele lichaam.

Eigenaresse Jolanda aan het woord.

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Dit is nabij Heerjansdam, de Hoeksche Waard, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk en Rotterdam.