Corporelle

Cellics Supplementen

Huidverjonging, vitaliteit en gezonde cellen van binnenuit?

Met Cellics “Natural Skin Architecture” kan het nu en zonder gedoe. De supplementen van Cellics vormen een belangrijke aanvulling op de benodigde vitaminen en mineralen om er stralend uit te zien en je fit te voelen.

Cellics is een revolutionair cel-, huid- en vitaliteit supplement dat u heel makkelijk inneemt. Het vormt een basis voor extra vitaliteit en gezondheid. Daarnaast is het een een immuunboost om te zorgen dat u niet snel gevloerd wordt door bacteriën en virussen. Het bevat een breed spectrum aan antioxidanten die uw cellen beschermen tegen alle slechte invloeden van buiten. Het geeft een boost aan bouwstoffen om uw cellen gezond te houden en op te kunnen bouwen. De hoogwaardige bouwstoffen, zoals een ongekende dosis premium fish collageen, fytoceramides en hyaluronzuur laten u stralen!

Cellics

Er zijn 5 soorten Cellics-supplementen beschikbaar:

Cell Elixer en Cell Elixer Limitless – Let’s rebuild
Ziet u volumeverlies of opkomende rimpels in het gezicht, op de armen, benen etc.? Dit is het gevolg van collageenverlies. Naarmate we ouder worden, wordt onze natuurlijke aanmaak steeds minder.⁠ Wilt u dit aanpakken? Dan zijn de anti-aging formules, Cell Elixer en Cell Elixer Limitless, een uitkomst voor u.⁠

Cell Elixer (Limitless) werkt met 3 (respectievelijk 9) gram viscollageen aan een gezonde huid met vermindering van rimpels, zodat u ongeacht uw leeftijd kunt blijven stralen. Met in totaal 27 (respectievelijk 29) ingrediënten waaronder hyaluronzuur, collageen en phytoceramides werkt Cell Elixer (Limitless) aan uw mooiste huid.

Cell Elixer (Limitless) zorgt onder andere voor:

 • de bouw aan huidvolume en de stevigheid van uw huid, maar ook aan de bescherming hiervan;
 • het tegengaan van het natuurlijke verlies aan bouwstenen doordat het bewezen bijdraagt aan botgenezing/gewrichten en celgeneratie (vernieuwing);
 • verbetering van haar en nagels;
 • een bijdrage aan de zorg voor een goed functionerend lichaam. Het is namelijk belangrijk om uw lichaam ook te kunnen laten werken aan een stralende huid met volume. Het is daarom belangrijk dat uw darmen op orde zijn, omdat anders huidherstel niet mogelijk is.

Voor wie is Cell Elixer en Cell Elixer Limitless?

 • Bent u 30+?
  Vanaf het 30e levensjaar begint het collageen (door minder natuurlijke aanmaak en op dagelijkse basis afbraak) in grotere mate af te nemen, met een verslechterde, dunnere huid met rimpels tot gevolg. U kunt Cell Elixer goed gebruiken om mooi te blijven en het verlies aan natuurlijke bouwstenen niet sneller te laten gaan dan nodig. Niet dat u met rimpels niet mooi bent; het is het mooie en sierlijke aan ouder worden, maar wij doen het gewoon het liefst wat trager en vitaal.
 • Bent u 50+?
  Dan raden we u Cell Elixer Limitless aan. Deze bevat hogere doseringen en extra ingrediënten om nog beter te werken aan anti-aging. Dit omdat uw natuurlijke aanmaak op deze leeftijd een stuk minder is dan toen u in de 30 of 40 was. Met Cell Elixer Limitless zullen de rimpels die u al heeft niet zomaar verdwijnen, maar u zult wel zien dat het volume in uw gezicht, armen etc. toeneemt en dat u de glans terugkrijgt die u al even mist. Tevens geeft het ondersteuning aan uw botten en gewrichten.

Qua smaak is Cell Elixer (Limitless) niet het meest lekkere wat u geproefd heeft. De reden is dat Cellics geen onnodige smaakversterkers wilde toevoegen, welke E-nummers bevat die schadelijk (kunnen) zijn voor de gezondheid. Om het product van goede kwaliteit te houden is de smaak daarom vooral geneutraliseerd. Cell Elixer (Limitless) is een poedersupplement. Dit is voor de beste opname in de bloedbaan en om te voorkomen dat u onnodige vul- en bindmiddelen binnenkrijgt als met bijvoorbeeld een pilvorm.

Cell Omega – Let’s shine
Cell Omega bevat essentiële vetzuren van Alaska vis die een bijdrage leveren aan de functie van de huid, bescherming van onderliggende gezonde cellen en weefsels. Hiermee zet u een belangrijke stap op weg naar een glanzende huid en gezonde vitale cellen.

De visolie en omega-3 vetzuren in Cell Omega:

 • ondersteunt uw hart en bloedvaten, en draagt zorg voor een soepele huid;
 • ondersteunen een goede werking van de hormoonhuishouding, zorgen voor een betere concentratie, meer focus en een beter geheugen;
 • verhoogt de vetverbranding en verlaagt ontstekingsreacties.

Cell First – Let’s protect
Omdat we meer te maken hebben met stress, uitlaatgassen, een verslechterd milieu, bewerkt voedsel etc. kan iedereen wel wat extra bescherming gebruiken.⁠ Met Cell First van Cellics zet u een belangrijke stap naar gezonde cellen en meer vitaliteit en energie.

Cell First is een antioxidanten boost met heel veel extra’s. Het:

 • beschermt de cellen en collageen;
 • versterkt het immuunsysteem;
 • werkt op een zachte manier ontgiftend door de toevoeging van spirulina en chlorofyl;
 • ondersteunt de darmen;
 • beschermt tegen de zon.

Cell Pure – Let’s detox
Cell Pure is er om velen blij te maken met een zuivere huid. Het remt ontstekingsreacties en ondersteunt lever en nieren tijdens hun ontgiftingsproces. Deze organen zorgen namelijk voor het afvoeren van vetoplosbare en wateroplosbare afvalstoffen uit uw lichaam.

 • Cell Pure is een mooie detox-ondersteuning tegen huidproblemen.
 • Daarnaast zorgt het voor soepelere gewrichten, het wegtrekken van vochtwallen en vocht uit de benen.

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Dit is nabij Heerjansdam, de Hoeksche Waard, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk en Rotterdam.