Corporelle

Dermaroller

DermarollerDe behandeling met de Dermaroller is een revolutionaire behandeling van micro-chirurgische needling. MicroNeedling Therapie is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies en kan alleen worden uitgevoerd met gecertificeerd medisch materiaal. De Dermaroller is in het bezit van een CE goedkeuring en ISO 13485 certificering voor medisch materiaal.

De Dermaroller bevat 192 microscopisch kleine naaldjes tussen de 1 en 1,5 mm lengte, die over de huid gerold worden. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid (dermis). De huid zal hierop direct reageren, omdat het uiteraard wil herstellen. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels is het gevolg. Bijkomend voordeel is dat de huid, door de gemaakte kanaaltjes, maar liefst 200x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6 tot 8 weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het advies is 2 tot 3 behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens kan dit mogelijk 5 behandelingen zijn.

Na de behandeling met de Dermaroller

Onmiddellijk na de behandeling zal de huid er rood uitzien, warm en gespannen aanvoelen, maar niet onaangenaam. De dagen na de behandeling kan de huid droger dan normaal aanvoelen en een beetje schilferen. Gebruik in dat geval wat vaker een hydraterende crème. De down-time van een behandeling is niet langer dan 12 tot 18 uur.

Home Care Dermaroller

Om het effect van de behandeling met de Dermaroller te vergroten is er de Home Care Dermaroller. De enorm fijne 192 micronaalden van de Home Care Dermaroller zijn 0,15 tot 0,18 mm lang. Deze lengte penetreert net de epidermis (opperhuid). Aangezien de naalden te kort zijn om de ondiepe huidzenuw in de huid (dermis) te bereiken, is de behandeling absoluut pijnloos. U zult ten hoogste een kietelend gevoel ervaren.

Behandelingen geven een snelle en duidelijke verbetering van de huidtextuur bij:

  • Acnelittekens
  • Anti-aging (huidverjonging)
  • Rimpels en lijntjes in aangezicht en decolleté
  • Verouderde en zonbeschadigde huid
  • Grove poriën

Resultaten

Hieronder volgen enkele resultaatfoto’s.
De eerste foto is gemaakt voor de behandeling en de tweede foto een maand na de tweede behandeling.

Acnelittekens
Dermaroller Acnelittekens1Dermaroller Acnelittekens2Dermaroller Acnelittekens3
Anti-aging
Dermaroller Anti-aging1Dermaroller Anti-aging2Dermaroller Anti-aging3
Littekens
Dermaroller Littekens1Dermaroller Littekens2Dermaroller Littekens3

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Dit is nabij Heerjansdam, de Hoeksche Waard, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk en Rotterdam.