Corporelle

Décaar

Dare to be yourself… Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. Décaar streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te bieden. Wij geloven in een gezonde huid, voor blijvende schoonheid, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig kunt voelen in je eigen lichaam.

Décaar producten worden vervaardigd met behulp van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor huid, lichaam én milieu. Door constante innovatie garanderen wij onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid.

DÉCAAR - konijn dierproefvrij DierproefvrijDÉCAAR - noten 100% zuiver100% zuiver

7 redenen op te kiezen voor één van de Décaar behandelingen:

 1. Voor ieder huidtype
  Doordat er tijdens de behandeling alleen gebruik wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de behandelingen zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.
 2. 100% zuiver
  De producten zijn vrij van parabenen, synthetische kleurstoffen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale oliën.
 3. Niet op dieren getest
  De producten zijn niet op dieren getest.
 4. Effectief
  Producten en schoonheidsbehandelingen die doen wat ze moeten doen, namelijk uw huid met zichtbare en directe resultaten verbeteren en verzorgen.
 5. Verbluffende resultaten
  De behandelingen zorgen voor verbluffende resultaten, direct na de eerste behandeling. Voor de beste resultaten volgt u de behandelingen in kuurverband.
 6. Modern
  Décaar volgt ontwikkelingen op de voet, hierdoor bent u verzekerd van producten die altijd zijn gemaakt volgens de nieuwste inzichten en kennis.
 7. Décaar-specialisten
  Alleen gecertificeerde specialisten mogen werken met de producten van Décaar. Dit betekent dat zij meerdere trainingen hebben gevolgd en deze ook meerdere malen per jaar herhalen. Wij bij Corporelle zijn Décaar-specialist.

Bij ons kunt u terecht voor de volgende Décaar behandelingen:

Producten

Bent u geïnteresseerd in de producten van Décaar? De producten zijn online te bestellen via onderstaande button (gratis verzending vanaf € 75,00). Uiteraard verkopen wij de producten ook in de salon. Bij aankoop in de salon betaalt u geen portokosten.

Decaar webshop Corporelle

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Dit is nabij Heerjansdam, de Hoeksche Waard, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk en Rotterdam.