Corporelle

Dermapen

De Dermapen is de laatste ontwikkeling op het gebied van MicroNeedling. Door de kleine handzame Dermapen wordt de behandeling nog nauwkeuriger uitgevoerd zonder de opperhuid te beschadigen. U ervaart hierdoor een kortere hersteltijd en minder pijn.

Hoe werkt de Dermapen?

De Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de Dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten. Een behandeling met de Dermapen kan net zo effectief zijn als andere behandelingen, zoals bijvoorbeeld een chemische peeling of een laserbehandeling.

Dermapen(1)Dermapen behandelmogelijkheden:

 • Huidverstrakking en -verjonging
  o Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen
  o Stimuleert de aanmaak van collageen
  o De huid wordt steviger en gladder
 • Acnelittekens en wondgenezing
  o Breekt bestaand littekenweefsel af en versneld het genezingsproces van de wond
  o Vult het littekenweefsel op
 • Hyperpigmentatie / Verbetert striae
  o Verbetert pigmentproblemen
  o Breekt overmatig pigment af
  o De huid gaat er stralender uitzien

Hoe ervaart u de behandeling?

De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid, welke minder pijnlijk zijn dan een rolbehandeling en goed te verdragen is zonder verdoving. Wanneer de behandeling op gevoelige plekken wordt uitgevoerd, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van Emla crème. Deze crème wordt een uur voor de behandeling aangebracht en geeft een verdovende werking. Emla crème is alleen te verkrijgen op recept bij de huisarts.

Hoe ziet de huid er na de Dermapen behandeling uit?

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele dagen aanblijven. Bij een diepere behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen “afschilferen” en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Wij adviseren om de huid goed te beschermen met een SPF30 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op de behandelde huid.

Wanneer kan u resultaat verwachten van de Dermapen behandeling?

Het proces dat in de huid op gang wordt gebracht heeft de tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken zal er verbetering zichtbaar zijn. Het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden. Om het meest optimale resultaat te bereiken is thuisgebruik van de dermaroller aan te bevelen.

Voordelen van de Dermapen t.o.v. de Dermaroller voor professioneel gebruik:

 • Minder pijnlijk.
 • Prettiger om te ondergaan.
 • Net zo effectief en veel nauwkeuriger door een kleiner oppervlak.
 • Hetzelfde effect met kleinere verwondingen (de hoek van de naaldjes in de huid is bij een Dermaroller groter, waardoor de Dermapen prettiger aanvoelt en kleine openingen in de huid maakt).
 • Een volledig gezicht kan in verschillende standen/dieptes behandeld worden in een behandeling. Het opzetstuk (11 naaldjes) wordt per klant vernieuwd en is instelbaar.
 • Ideaal voor deelbehandelingen zoals ogen of lippen.

Dermapen(2)Hoe vaak moet u de Dermapen behandeling herhalen?

 • Fijne lijntjes & rimpels: gemiddeld 4-6 behandelingen, elke 2 weken
 • Specifieke lijnen op de bovenlip: gemiddeld 3 behandelingen, elke 4 weken
 • Vergrote poriën: gemiddeld 4-6 behandelingen, elke 2 weken
 • Striae: gemiddeld 6 behandelingen, elke 6 weken
 • Littekens: gemiddeld 3 behandelingen, elke 6 weken (acne, operatie, brandwonden)
 • Dermapen Facial: elke 4-6 weken, als onderhoudsbehandeling

Beauty Angel ELT Collageenlamp

Het is mogelijk om de behandeling met de Dermapen uit te breiden met de Beauty Angel ELT Collageenlamp. Dit is een innovatieve lichttechnologie, welke na de behandeling zorgt voor een beter herstel en voor hydratatie. Lees hier meer over de Beauty Angel ELT Collageenlamp.

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Dit is nabij Heerjansdam, de Hoeksche Waard, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk en Rotterdam.