Corporelle

Nagel- en handverzorging (manicure)

Manicure / nagel- en handverzorgingOnze praktijk heeft momenteel een cliëntenstop voor manicure, gellak en voetverzorging. Dit geldt niet voor een behandeling met de FOX laser; voor de behandeling van schimmelnagels plannen wij dus nog wel behandelingen in.

Goed verzorgde handen en nagels zijn belangrijk, zij zijn namelijk uw visitekaartje. Tijdens de dagelijkse bezigheden zijn ze voortdurend in het zicht, des te belangrijker is een goede nagel – en handverzorging (manicure).

De basis van verzorgde handen en nagels is een manicurebehandeling. Bij deze behandeling vijlen wij de nagels, krijgt u een nagelbadje, verzorgen wij de nagelriemen en sluiten wij af met een lekkere handcrème. Het is bij ons ook mogelijk om de huid een extraatje te geven door het gebruik van een paraffine-behandeling. Tot slot kunnen wij na de manicurebehandeling de nagels van een mooie kleur voorzien met behulp van gellak.

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Dit is nabij Heerjansdam, de Hoeksche Waard, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk en Rotterdam.