Corporelle

Chemische peeling / DermaPeeling

Innovatieve chemische peeling / DermaPeeling voor huidverbetering

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een chemische peeling / DermaPeeling te ondergaan. Het assortiment DermaPeelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en specialisten en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties, zonder een langdurig herstelproces.

Chemische peeling, DermaPeeling (2)Chemische peeling, DermaPeeling

Welke DermaPeeling is het beste voor uw huid?

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte; van lichte die progressieve resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode hebben tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat.

DermaPeeling in kuurverband

De DermaPeeling is meestal in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen en wordt ondersteund door de juiste DermaQuest producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen. Hierover krijgt u een uitgebreid advies bij uw eerste behandeling.

De behandeling

Bij een DermaPeeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht. Dit stimuleert de huid en verbetert het beoogde probleem systematisch. De uitvoering van de DermaPeeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

Stap 1: Reinigen
Stap 2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de DermaPeeling
Stap 3: DermaPeeling
Stap 4: DermaQuest huidverbeterende producten
Stap 5: Advies DermaQuest producten voor thuisgebruik

Doet een DermaPeeling pijn?

Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de DermaPeeling. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met licht prikkelen. Om dit te compenseren is het mogelijk dat er door middel van een kleine ventilator lucht over uw gezicht wordt verspreid om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te maken.

Wat is de hersteltijd van een DermaPeeling?

Chemische peeling, DermaPeeling, LygogelDe duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de DermaPeeling. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. Eventueel kunt u een speciaal camouflerend product (Lycogel) aanbrengen zodat dit niet tot nauwelijks nog zichtbaar is.

U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Zorg er wel voor dat u de nazorginstructies nauwkeurig opvolgt.

Beschikbare DermaPeelings:

 • Essentials DermaPeeling: om de dagelijkse balans te behouden bij een normale/jonge huid
  Een intensieve peelbehandeling om de dagelijkse balans te behouden bij een normale/jonge huid. Ook is deze peeling uitermate geschikt als eenmalige oppepper of om de huid voor te bereiden op een sterkere, resultaatgerichte DermaPeeling.
  DermaPeeling mogelijkheden: Primary Pumpkin Resurfacer, MangoBrite Resurfacer.
 • Peptide Vitality DermaPeeling: tegen de tekenen van huidveroudering
  Deze huidverzachtende en -verjongende behandeling zorgt voor substantiële resultaten tegen de tekenen van huidveroudering. De werking van deze behandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie. Fijne lijntjes, een minder stevige huid en schade door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender.
  DermaPeeling mogelijkheden: Power Peptide Resurfacer, Modified TCA met Retinol.
 • C Infusion DermaPeeling: om de huid een boost te geven
  Een intensieve peelbehandeling om de huid een boost te geven en een mooie huid te behouden. Vooral de veeleisende en aan de zon blootgestelde huid kan een extra oppepper gebruiken. Geschikt voor ieder huidtype, met uitzondering van de gevoelige huid.
  DermaPeeling mogelijkheden: Glycolic Acid Resurfcaer level I & II.
 • DermaClear DermaPeeling: anti-acne en verfijning van poriën
  Chemische peeling, DermaPeeling, AcneDeze behandeling levert hoge concentraties anti-acne werkstoffen die tot de kern van het probleem dringen en het onder controle brengen. De behandeling maakt uw huid direct zacht en verfijnt uw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst. Ideaal voor de acne-gevoelige en/of vette, dikkere huidtypen.
  DermaPeeling mogelijkheden: Pumpkin Resurfacer, Salicylic Acid Peel, Modified Jessner Peel.
 • SkinBrite DermaPeeling: voor een egalere huidteint
  Deze behandeling is uitermate geschikt voor de hypergepigmenteerde huid. De werkstoffen dringen diep door in de pigmentcellen en zorgen voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. Uw huidteint wordt opmerkelijk egaler.
  DermaPeeling mogelijkheden: MangoBrite Resurfacer, SkinBrite Peel.
 • Sensitized DermaPeeling
  Vraag naar de mogelijkheden om uw gevoelige huid voor te bereiden en klaar te maken voor een DermaPeeling uit de overige collecties van DermaQuest.

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Dit is nabij Heerjansdam, de Hoeksche Waard, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk en Rotterdam.