Corporelle

Microdermabrasie (MicroSkinPolish)

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde of een verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch chirurg terecht kon. Met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish (microdermabrasie) kan een geweldig resultaat bereikt worden op een milde en pijnloze manier.

Microdermabrasie

De behandeling

De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

 • Stap 1: Microdermabrasie
  Met een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen halen we laagjes oude huidcellen weg. Tevens komt de productie van collageen en elastine op gang en nieuwe huidcellen ontstaan. Na deze stap is uw huid schoon en ontvankelijk voor actieve werkstoffen en klaar voor de volgende stap.
 • Stap 2: Activeren en opvullen
  Door middel van low level therapy (Cold Laser) in combinatie met hoogwaardig hyaluronzuur.
  Een hoogwaardig hyaluronzuur wordt in de huid gebracht en zorgt voor een goede hydratatie en opvulling van kleine oneffenheden en rimpeltjes. De Cold Laser herstelt het volume en elasticiteit van de huid.
 • Stap 3: Voeden en beschermen met het serum
  Het serum bevat vitaminen, essentiële oliën, antioxidanten en een zonfactor en wordt met de polisher in de huid gemasseerd.

Het resultaat

Na een kuur van ongeveer 8 behandelingen heeft u een beduidend jongere, frissere, stevigere, egaler en gladdere huid. Met een onderhoudsbehandeling van 1 keer per 4 weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam.

Geen roodheid na de behandeling

Het Polishing serum met vitaminen, essentiële oliën, antioxidanten en een beschermingsfactor wordt over de huid verdeeld. De Polisher polijst de huid waardoor de actieve ingrediënten optimaal worden opgenomen en u tevreden de behandelstoel zult verlaten.

Beauty Angel ELT Collageenlamp

Het is mogelijk om de behandeling met microdermabrasie uit te breiden met de Beauty Angel ELT Collageenlamp. Dit is een innovatieve lichttechnologie, welke na de behandeling zorgt voor een beter herstel en voor hydratatie. Lees hier meer over de Beauty Angel ELT Collageenlamp.

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Dit is nabij Heerjansdam, de Hoeksche Waard, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk en Rotterdam.