Corporelle

Stressbestrijdende anti-verouderingsbehandeling (Secrets de Sothys)

Stressbestrijdende anti-verouderingsbehandeling (Secrets de Sothys)Uit onderzoek is gebleken dat stress duidelijk invloed kan hebben op vroegtijdige veroudering van de huid. Deze Secrets de Sothys behandeling van Sothys is een anti-verouderingsbehandeling met stressbestrijdende actieve bestanddelen.

In de producten die bij de stressbestrijdende anti-verouderingsbehandeling gebruikt worden zit onder andere een extract van de cactusvijg. Dit stimuleert de proteïnen die huidstress bestrijden. Tevens houdt het de levensvatbaarheid van de cel in stand na een agressieve invloed van buitenaf. Het parfum op basis van etherische oliën van ylang-ylang en marjolein zorgt voor ontspanning en doet de zintuigen ontwaken. Hierdoor wordt de huid maximaal ontvankelijk. Het gevolg is een gladde, stevige en gerevitaliseerde huid die straalt van schoonheid. Kortom: een luxe behandeling gericht op huidverjonging waarbij de ingrediënten en geuren een positieve werking hebben op de zintuigen en een anti-stress-schild vormen.

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Dit is nabij Heerjansdam, de Hoeksche Waard, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk en Rotterdam.