Corporelle

DermaQuest

Sinds 1999 ontwikkelt DermaQuest verfijnde huidproducten voor thuisgebruik en professionele behandelingen. Vandaag de dag zijn ze leider op het gebied van plantenstamcellen en behoren ze tot de top van de internationale huidverzorging. De exclusieve productlijnen omvatten innovatieve verzorging voor alle huidtypes, geavanceerde behandelprogramma’s en unieke lagentechnologie, waardoor huidverzorging een ongekend niveau bereikt.

DermaQuest

Professionele producten

De professionele producten bieden de meest innovatieve en effectieve behandelingen. De producten zijn met zorg samengesteld. De aanpak van huidproblemen is prioriteit: van therapeutische maskers tot krachtige reddingsoperaties. De resultaatgerichte formules hebben bewezen de huid te transformeren, vernieuwen en verjongen. Deze producten zijn uitsluitend beschikbaar voor erkende professionals binnen het netwerk van DermaQuest.

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Dit is nabij Heerjansdam, de Hoeksche Waard, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk en Rotterdam.