instituut voor ontharen en huidverzorging

Corporelle


Dermaroller

De behandeling met de Dermaroller is een revolutionaire behandeling van micro-chirurgische needling. Micro Needling Therapy is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies en kan enkel vworden uitgevoerd met gecertificeerd medisch materiaal. De Dermaroller is in het bezit van een CE goedkeuring en ISO 13485 certificering voor medisch materiaal.
 

De Dermaroller bevat 192 microscopisch kleine naaldjes tussen de 1 en 1,5 mm lengte, die over de huid gerold worden. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid (dermis). De huid zal hierop direct reageren, omdat het uiteraard wil herstellen. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels is het gevolg. Bijkomend voordeel is dat de huid, door de gemaakte kanaaltjes, maar liefst 200x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na zes tot acht weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het advies is twee tot drie behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens kan dit mogelijk vijf behandelingen zijn.


Dermaroller Post Skincare

Onmiddellijk na de behandeling zal de huid er rood uitzien, warm en gespannen aanvoelen, maar niet onaangenaam. De dagen na de behandeling kan de huid droger dan normaal aanvoelen en een beetje schilferen. Gebruik in dat geval wat vaker een hydraterende crème. De down-time van een behandeling is niet langer dan twaalf tot achttien uur.
 

 
 

Home Care Dermaroller

Om het effect van de behandeling met de Dermaroller te vergroten is er de Home Care Dermaroller. De enorm fijne 192 micronaalden van de Home Care Dermaroller zijn 0,15 tot 0,18 mm lang. Deze lengte penetreert net de epidermis (opperhuid). Aangezien de naalden te kort zijn om de ondiepe huidzenuw in de dermis te bereiken, is de behandeling absoluut pijnloos. U zult ten hoogste een kietelend gevoel ervaren.
 

Behandelingen geven een snelle en duidelijke verbetering van de huidtextuur bij:

• Acnélittekens
• Anti-aging (huidverjonging)
• Rimpels en lijntjes in aangezicht en decolleté
• Verouderde en zonbeschadigde huid
• Grove poriën


Resultaten

Hieronder volgen enkele resultaatfoto’s.
De eerste foto is gemaakt voor de behandeling en de tweede foto een maand na de tweede behandeling.


Acnélittekens

 
Anti-aging 

 
Littekens

 

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande.