instituut voor ontharen en huidverzorging

Corporelle


Voetverzorging te Rhoon

Tegenwoordig is een professionele voetverzorging noodzakelijk. De intensieve manier waarop men tegenwoordig leeft vergt veel van onze voeten. Uiteindelijk loopt en staat u iedere dag vele uren op uw voeten. Eeltplekken, eksterogen, blaren, ingegroeide nagels zijn maar een kleine opsomming van de ongemakken die men van verkeerde behandelde voeten kan ondervinden. Ook verkeerde schoenen die te krap zitten of een net iets te hoge hak, of gewoon een slechte schoen geeft veel voetklachten. Daarom kunt u bij ons instituut terecht voor een professionele pedicurebehandeling.

 

De praktijk is aangesloten bij ProVoet en ProCert, de landelijke organisaties voor pedicure. Vanaf 1 januari 2009 staan alle gespecialiseerd en medisch pedicures geregistreerd in het Kwaliteits Register voor Pedicures. Onze praktijk is gespecialiseerd in reumatische, diabetische en medisch pedicure en staat in het KRP onder nummer 6316. Zorgverzekeraars hebben toegang tot een systeem waar zorgverleners (AGB) geregistreerd staan. Door onze specialisaties en registratie is eventuele vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk.

 

Regelmatig een pedicurebehandeling is dus echt aan te raden. Zo voorkom je klachten aan je voeten en blijven ze er mooi uitzien.

 

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan met: 

  • Verzorging van de nagels
  • Verwijderen van likdoorns
  • Verwijderen van overtollig eelt
  • Behandeling van schimmelnagels
  • Behandeling van ingroeiende nagels dmv een nagelbeugel
  • Behandeling van kloven
  • Lichte voetmassage

 

Pedicurepraktijk Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Deze wijk is gelegen naast de wijk Rhoon.