instituut voor ontharen en huidverzorging

Corporelle


Last van huidverslapping, kipfilets, hamsterwangen, verslapte kaaklijn, een slappe buik (na zwangerschap), striae, cellulite of rimpelvorming? De oplossing: Venus Freeze (Venus Swan) te Rhoon

Natuurlijke facelift en contourverbetering

Heeft u tekenen van huidveroudering (huidverslapping) zoals een slappe onderkin, slappe/hangende wangen/kaaklijn (de zogenaamde 'hamsterwangen'), hangende bovenarmen (de zogenaamde ‘kipfilets’), een slappe buik (na zwangerschap), striae, cellulite of rimpelvorming? Deze kunnen nu, zonder chirurgisch ingrijpen, op effectieve wijze bestreden worden. De Venus Freeze behandeling zorgt niet alleen voor huidverstrakking en huidversteviging, maar ook voor een algehele contourverbetering.

 

 

Wat is de Venus Freeze? 

Venus Freeze is een nieuwe technologie om rimpels te reduceren, de huid strakker te maken, cellulite te verminderen en om contourverbetering te realiseren door lokale vetophopingen aan te pakken. Venus Freeze is een unieke en revolutionaire behandeltechnologie (MP2) waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van radiofrequentie (RF) en magnetische pulsen (MP). De Venus Freeze spoel zendt gelijktijdig zowel RF als MP uit. De energie draait tussen twee spoelen, waardoor op een gelijkmatige manier de temperatuur verhoogd wordt over het gehele te behandelen gebied. De combinatie van de twee technologieën dringt diep door in de verschillende huidlagen en heeft daardoor maximaal effect waarmee de productie van nieuw collageen en de aanmaak van nieuwe bloedvaten wordt gestimuleerd. Gelijktijdig zorgt deze technologie voor lokale vetafbraak c.q. het verkleinen van vetcellen (lipolyse) in het behandelde gebied.

 

Welke delen van het lichaam kunnen behandeld worden?

Het gezicht, de hals en het hele lichaam kan behandeld worden.

  
Welke resultaten kan ik verwachten? 

Een strakkere huid, vermindering van rimpels, een stevigere vollere huid met een jeugdiger voorkomen. Verminderde cellulite en een verbeterd silhouet van de lichaamscontouren.

 

Moet mijn huid bijkomen van een behandeling?

Er is geen hersteltijd! Venus Freeze is een aangename, pijnloze en effectieve behandeling die aanvoelt als een 'hot stone' massage. Na afloop heeft u niet te maken met een hersteltijd, zodat u direct uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten.

 

Ervaar duidelijk zichtbaar resultaat

Met de gepatenteerde MP2 technologie is er merkbaar resultaat na de eerste behandeling. De behandeling van één gebied duurt 25 minuten. Langetermijnresultaten worden gerealiseerd met 8 á 12 behandelingen.

 

Ervaar nu de Venus Freeze

Venus Freeze is de enige bestaande technologie die de aanmaak van collageen gelijktijdig stimuleert via twee afzonderlijke mechanismen. Daarmee wordt een spectaculaire verbetering van de huidconditie gerealiseerd.

 

Resultaten

Hieronder volgen enkele resultaatfoto's.
 

 

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Deze wijk is gelegen naast de wijk Rhoon.