instituut voor ontharen en huidverzorging

Corporelle


Rimpelbehandeling te Carnisselande

Naarmate we verouderen maakt ons lichaam minder collageen aan. Dat is erg spijtig, want collageen is datgene wat onze huid glad en stevig maakt. Dit proces van afnemende collageen productie heet 'collagenase'. Hoe langer we het collagenaseproces in ons lichaam kunnen uitstellen of hoe meer we het proces kunnen verminderen, hoe minder snel onze huid zal verouderen. Nog mooier is het, wanneer we de collageenproductie (collageensynthese) kunnen bewerkstelligen of stimuleren. Collageensynthese is namelijk het proces waarin collageen wordt aangemaakt. Naast het collagenaseproces staat de huid ook nog bloot aan allerhande verouderende invloeden van buitenaf (schadelijke stralingen uit het zonlicht, uitdroging door airco of verwarming, milieuvervuiling etc.).

 

BioSkinJetting is een biologische methode voor rimpelcorrectie. De methode wordt uitgevoerd door professionele schoonheidsspecialisten. Alle rimpels in het gezicht en dieper gelegen littekens kunnen worden behandeld. De methode is gebaseerd op het regeneratievermogen van de huid. Dat betekent dat de huid wordt aangespoord zelf weer de rimpel of het litteken op te vullen. Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels worden zichtbaar minder.

 

De voordelen van BioSkinJetting:

• Geen inspuiting of operatie
• Geen lichaamsvreemde stoffen
• Niet vervelend om te ondergaan
• Snel zichtbaar resultaat
• Langdurig resultaat
• U hoeft geen vrij te nemen, u blijft 'toonbaar'
• Betaalbare methode
 

De behandeling varieert in tijdsduur van 15 tot 40 minuten afhankelijk van de hoeveelheid rimpels. De behandeling kan worden herhaald met tussenpozen van twee weken. Na de eerste behandeling is er al duidelijk resultaat, echter voor een langdurig resultaat adviseren wij voor diepere rimpels een kuur van 5 behandelingen.

 

Behandeling

Eerst wordt een creme aangebracht die de huid minder gevoelig maakt. Met speciale technieken wordt de rimpel als het ware losgemaakt en de huid direct onder de rimpel gestimuleerd in de vorming van nieuw bindweefsel met jonge collagene vezels. Deze vormen als het ware een kussentje dat de rimpel omhoog duwt. Na de behandeling ziet u dat de behandelde rimpel (of litteken) een fijn rood streepje is. Dit verdwijnt volledig binnen enkele dagen. Dit rode streepje mag direct na de behandeling gecamoufleerd worden waardoor het niet storend is.


Resultaten

Hieronder volgen enkele resultaatfoto's.
De eerste foto is gemaakt voor de behandeling en de tweede foto na de behandeling.

 

 

De biologische leeftijd van de huid wordt als het ware teruggebracht naar een eerder moment. Vanaf dit 'eerdere moment' verloopt het natuurlijke verouderingsproces geleidelijk en natuurlijk. Het resultaat is langdurig. Hoe lang het resultaat precies blijft is sterk afhankelijk van erfelijkheid, uw leefgewoontes en uw huidverzorging.

 

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande.