instituut voor ontharen en huidverzorging

Corporelle


Permanente make-up te Poortugaal

Wilt u altijd verzorgd voor de dag komen? Dan biedt permanente make-up voor u de oplossing! Wij brengen bijvoorbeeld permanente oogmake-up aan, kunnen een lijntje om uw lippen aanbrengen of uw wenkbrauwen accentueren. Dit zorgt ervoor dat u er op ieder moment van de dag goed uitziet. Bovendien kan permanente make-up veel tijd en ergenissen besparen. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over uw make-up als het regent of als u gaat sporten.

 

 

Verschil tussen permanente make-up en een tatoeage

Permanente make-up is het inbrengen van kleurpigmenten. Permanente make-up lijkt qua techniek op een tatoeage, maar wordt in een andere (minder diepe) huidlaag aangebracht. Waar een tatoeage permanent is, is permanente make-up dat echter niet. De tijd dat permanente make-up blijft zitten varieert van persoon tot persoon. Het heeft onder meer te maken met celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht.


Vaak wordt gedacht dat het aanbrengen van permanente make-up net zo pijnlijk is als het zetten van een tatoeage. Dat is onjuist! Omdat de naald minder diep in de huid gaat, is het minder pijnlijk.

 

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Deze wijk is gelegen naast de wijk Poortugaal.