instituut voor ontharen en huidverzorging

Corporelle


Nagelverzorging te Poortugaal

Goed verzorgende handen en nagels zijn belangrijk, zij zijn namelijk het visitekaartje van de mens. Tijdens de dagelijkse bezigheden zijn ze voortdurend in het zicht, des te belangrijker is een goede verzorging. Dit is ondermeer mogelijk met behulp van manicure en kunstnagels.

 

De basis van verzorgde handen en nagels is een manicurebehandeling. Deze behandeling bieden wij aan in drie varianten: mini, medium en de luxe. Bij alle drie de varianten is het mogelijk om de huid een extraatje te geven door het gebruik van een paraffine-behandeling.

 

Weinig mensen hebben mooie en sterke nagels van zichzelf, daarom bieden wij de mogelijkheid tot kunstnagels. Indien men korte nagels heeft is het mogelijk om deze te verlengen, de nagels die al de juiste lengte hebben, maar zwak zijn, kunnen worden verstevigd.

 

De kunstnagels worden gemaakt met behulp van acryl. Acrylnagels worden gevormd door middel van een poeder en een vloeistof. Als deze samen komen vindt er een chemische reactie plaats. Daardoor ontstaat er een kneedbaar bolletje en zo wordt de kunstnagels gemodelleerd. Gel is direct vormbaar en hard uit met een speciale UV-lamp.

 

Voor mensen die géén kunstnagels willen of kunnen dragen zijn er ook andere mogelijkheden om toch mooie verzorgde nagels te hebben tijdens die ene speciale aangelegenheid. Het is onder andere mogelijk om een mooie en strakke French Manicure te realiseren met lak.
Een andere mogelijkheid is om de nagels te verlengen met tips en een verstevigende lak. De geplaatste tips (verlenging) wordt op het einde van de nagel ‘geplakt’ en vervolgens vijlt men de overgang vloeiend. Deze techniek is echter minder stevig dan een kunstnagel, daardoor zal deze ook korter blijven zitten, maar een even mooi resultaat opleveren voor die ene speciale aangelegenheid.

 

Voor de personen die echt iets unieks willen, verzorgen wij ook Nail-Art. Dit houdt in dat er met speciale verf een design getekend word op de (kunst)nagel. De mogelijke designs bieden wij u zelf aan, indien u zelf een idee heeft staan wij daar ook zeker voor open.

 

Bij ons is iedere klant uniek, daarom verdient iedereen een individueel advies.

 

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Deze wijk is gelegen naast de wijk Poortugaal.