instituut voor ontharen en huidverzorging

Corporelle


Microdermabrasie te Hoeksche Waard

De nieuwe norm in huidverbetering.

Rimpels, grove poriën, acné littekens, pigmentvlekken, een verouderde of een verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch chirurg terecht kon. Met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish kan een geweldig resultaat bereikt worden op een milde en pijnloze manier.

 

De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging:

 

Stap 1 Microdermabrasie

Met een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen halen we laagjes oude huidcellen weg. Tevens komt de productie van collageen en elastine op gang en nieuwe huidcellen ontstaan. Na deze stap is uw huid schoon en ontvankelijk voor actieve werkstoffen en klaar voor de volgende stap.

 

Stap 2 Activeren en opvullen

Door middel van low level therapy (Cold Laser) in combinatie met hoogwaardig hyaluronzuur.

Een hoogwaardig hyaluronzuur wordt in de huid gebracht en zorgt voor een goede hydratatie en opvulling van kleine oneffenheden en rimpeltjes. De Cold Laser herstelt het volume en elasticiteit van de huid.

 

Stap 3 Voeden en beschermen met het polishing met het serum

Het serum bevat vitaminen, essentiele olieen, anti-oxidanten en een zonfactor en wordt met de polisher in de huid gemasseerd.

 

Het resultaat

Na een kuur van ongeveer acht behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van een keer per vier weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam.

 

 

Belangrijk om te weten: Geen roodheid na de behandeling

De Polishing cream met vitaminen, anti-oxidanten, beschermingsfactor en een zeer bijzondere olie wordt over de huid verdeeld. De Polisher polijst de huid waardoor de actieve ingrediënten optimaal worden opgenomen en u tevreden de behandelstoel zult verlaten. 

 

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Deze wijk is gelegen naast de Hoeksche Waard.