instituut voor ontharen en huidverzorging

Corporelle


Energiebehandeling, voor een jeugdige uitstraling

Intensif énergisant à l'Eleuthérocoque

Al op eerste dag van het leven krijgt de huid een energiekapitaal dat de bron is van een jarenlang frisse en stralende huid. Wanneer de huid te weinig energie heeft, straalt zij niet meer. Vroeg of laat vertoont deze huid dan duidelijke tekenen van ouderdom.
 

Op basis van deze eenvoudige constatering heeft Sothys het principe “Fil de vie” in het leven geroepen. Dit principe heeft als tweeledig doel (1) het beschermen van het energiekapitaal van de huid en (2) het stimuleren van de energiebron van de huid.
 

Centraal binnen “Fil de vie” staat de eleuterococcus (Siberische ginseng), die is geselecteerd vanwege de kracht van zijn natuurlijke energie. Wat is de werking van de energiebehandeling? De energiebehandeling zorgt voor het opladen van de huidcellen met energie, vervolgens vindt er een celvernieuwing plaats, waarna de huid er frisser en stralender uitziet.
 

Door regelmatige Sothys-behandelingen in de salon en dagelijks gebruik van Sothys-producten, wordt het gewenste resultaat van de energiebehandeling moeiteloos behaald.
 

Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype, iedere leeftijd, ieder geslacht, het gehele jaar door. In het bijzonder is deze behandeling geschikt voor de slecht doorbloede, vale, rokers- en zieke huid.
 

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande.