instituut voor ontharen en huidverzorging

Corporelle


Fibromen te Rotterdam

Bent u ook op zoek naar een behandeling, die bij veel cosmetische problemen een onmiddellijk resultaat garandeert? Dan is onze T-Away behandeling precies het juiste voor u!

 

Verwijderen couperose

Speciaal voor uiterlijk zichtbare en daardoor ook storende adertjes zoals bij couperose, bloedblaasjes en adertjes op de benen. Afgestemd op de persoonlijke situatie worden de vaatjes door middel van een speciale USHF-impuls zonder inprikken onzichtbaar gemaakt. Deze behandeling geeft goede resultaten en is in vergelijking met veel andere methoden qua gevoeligheid zeer goed te ondergaan. Door middel van het gebruik van de T-AWAY is het gevaar van rimpelvorming of pigmentverschuiving nagenoeg uitgesloten. Overtuigende resultaten zijn in de regel al na de eerste behandeling zichtbaar. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Bij het verwijderen van couperose kan het nodig zijn dat de cliënt een kuurbehandeling ondergaat indien de huid behalve de couperose ook een algehele roodheid te zien geeft. Deze roodheid wordt veroorzaakt door bindweefselzwakte en kan in kuurverband met de juiste preparaten en behandelingen goed behandeld worden.

 

Voorbeeld: verwijdering van couperose in één enkele behandeling:
 

 

 

 

 

 

Verwijderen van fibromen (steelwratten)

De T-AWAY is ook uitermate geschikt voor het verwijderen van steelwratten. De steelwratten worden van het omliggende weefsel losgemaakt waarbij de USHF-impuls direct de behandelplaats dichtschroeit. Uiteraard wordt deze behandeling alleen uitgevoerd indien van goedaardige aandoeningen sprake is. Bij twijfel kan het nodig zijn dat u uw huisarts raadpleegt omtrent de aard van een aandoening.

 

Thuisverzorging

Bij bovengenoemde behandelingen is het van belang dat de cliënt het behandelgebied thuis met het juiste preparaat verzorgt om een snel en goed herstel te verkrijgen. Zonder deze preparaten kan het resultaat beneden verwachting zijn. De korstvorming duurt in de regel 10-14 dagen. Bij enkele van de besproken behandelingen kan het nodig zijn om, na afloop van de behandeling en ook thuis, het behandelgebied tegen irritatie van buitenaf te beschermen met een pleister of gaasje.

 
U dient met betrekking tot de verzorging van het behandelgebied rekening te houden met het volgende:

 

•De huid mag 48 uur niet gestimuleerd worden door zon, warm wassen, sauna en alle andere zaken die de doorbloeding stimuleren
•Geparfumeerde producten dienen vermeden te worden
•Het behandelgebied dient te worden beschermd met een sunblock (beschermingsfactor 30)
•De korstvorming mag op geen enkele manier verwijderd worden
•Na 48 uur mag de huid, indien nodig, gecamoufleerd worden.
 

  

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Deze wijk is gelegen aan de rand van Rotterdam.