instituut voor ontharen en huidverzorging

Corporelle


DermaQuest te Heerjansdam

Welkom in de wereld van de ongeëvenaarde huidverzorging. Sinds 1999 ontwikkelt DermaQuest verfijnde huidproducten voor thuisgebruik en professionele behandelingen. Vandaag de dag zijn ze leider op het gebied van plantenstamcellen en behoren ze tot de top van de internationale huidverzorging. De exclusieve productlijnen omvatten innovatieve verzorging voor alle huidtypes, geavanceerde behandelprogramma's en unieke lagentechnologie, waardoor huidverzorging een ongekend niveau bereikt.

 


Professionele producten

De Professional Products bieden de meest innovatieve en effectieve behandelingen. De producten zijn met zorg samengesteld, waarbij de aanpak van huidproblemen prioriteit is. Van therapeutische maskers tot krachtige reddingsoperaties, de resultaatgerichte formules hebben bewezen de huid te transformeren, vernieuwen en verjongen. DermaQuest is ongeëvenaard op het gebied van huidverzorging. Deze producten zijn uitsluitend beschikbaar voor erkende professionals binnen het netwerk van DermaQuest.

 

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Deze wijk is gelegen naast de wijk Heerjansdam.