instituut voor ontharen en huidverzorging

Corporelle


Bio-Peeling Treatment te Heerjansdam

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) - de unieke biologische peeling van Neoderma - is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Neoderma Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

  

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) vermindert huidproblemen als:
  • Acné & vette huid - ook in combinatie met Rebalancing Treatment
  • Overmatige pigmentatie & levervlekken - ook in combinatie met Neo-White Treatment
  • Littekens, grove poriën & striae
  • Rimpels & preventieve werking - ook in combinatie met Bio-Lifting, Neo-Marine Spa Treatment of Revitalizing Eye Treatment

 

Schoonheidssalon Corporelle vindt u aan de Swarttouwhaven 2 te Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Deze wijk is gelegen naast de wijk Heerjansdam.